Οι 5 αποφάσεις "συμμόρφωσης" του Π. Νίκα για την Π.Ε. Αργολίδας

Οι 5 αποφάσεις "συμμόρφωσης" του Π. Νίκα για την Π.Ε. Αργολίδας

Συμβαίνουν και αυτά στις ημέρες Νίκα και Μαλτέζου. Στις 22-9-20 εκδόθηκαν 5 αποφάσεις για την ΠΕ Αργολίδας που αφορούσαν μετακινήσεις κατα αναπλήρωση προισταμένων

και τοποθέτηση υπαλλήλων. Αντικαταστάθηκαν 3 προιστάμενοι με διαδρομή 25ετίας και έγιναν απλοί υπάλληλοι διότι δεν ανήκαν στους ημετέρους και αποφάσεις για αλλαγή τμήματος άλλων δυο υπαλλήλων. Το πονηρό στην υπόθεση είναι πως σε αυτές τις αποφάσεις δεν γράφτηκε πουθενά πως οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι είχαν διακαίωμα εντός 15θημερου προσφυγής στην αποκεντρωμένη διοίκηση.
Προλάβανε ωστόσο και έκαναν οι 3 τις προσφυγές και διακιώθηκαν, και αυτεπάγγελτα έπεσαν και οι άλλες 2 .Κρίθηκαν παράνομες .Οι αποφάσεις ήλθαν στην Π.Ε. Αργολίδας στις 9-12-20 .Πάνω από ένα μήνα η Π.Ε Αργολίδας δεν εξέδιδε καμία απόφαση. Διότι ήλπιζαν εκεί στην Τρίπολη να ψηφιστεί πρώτα ο Οργανισμός από το Περιφερειακο Συμβουλιο για να μην μπουν στις θέσεις τους οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι στο νέο οργανόγραμμα.Χρειάστηκε η αναφορά στον εισαγγελέα και στην αποκεντρωμένη διοίκηση για να εκδοθούν οι αποφάσεις συμμόρφωσης και να αποκατασταθούν οι άνθρωποι.
Αυτό είναι το περιβάλλον που έχει επιβληθεί στην Περιφερειακή διοίκηση Νίκα , Μαλτέζου και των υπολοίπων. Στα 2021, χρειάζεται εισαγγελέας για να ενεργοποιηθεί μια απόφαση.