Υποψήφιος να' ναι και όπου να' ναι

Υποψήφιος να' ναι και όπου να' ναι

Με νεοδημοκρατική "επικάλυψη" αλλά με πυρήνα ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στις εκλογές η παράταξη Μαλτέζου. Με την στήριξη της οικογένειας Καρούζου φιλικά προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην αντιπεριφερειάρχης έφτιαξε ψηφοδέλτιο λέγοντας όμως ότι

πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία. Βέβαια η ιστορία των διαψεύδει καθώς οι δεσμοί με την οικογένεια Καρούζου είναι στενοί και έρχονται από πολύ παλιά, όταν ήταν ειδικευόμενος στο δικηγορικό γραφείο της οικογένειας και το 2000 ήταν υποψήφιος ο Γιάννης Μαλτέζος με τον Νίκο Καρούζο. Μπορεί το εγχείρημα να απέτυχε, όμως ο Γιάννης δεν εγκατέλειψε και συνέχισε τις καλές σχέσεις με την αριστερά και το ΠΑΣΟΚ συνεργαζόμενος με τον τότε νομάρχη του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα Τάσο Σαλεσιώτη.
Υπήρξε μάλιστα και προσπάθεια να κατέβει στις εθνικές εκλογές. Ανακυρήχθηκε υποψήφιος ανεξάρτητος βουλευτής αλλά ούτε αυτό ευδοκίμησε. Στην συνέχεια....τα κατάφερε αλλά με την βοήθεια Καμπόσου!!!
Το 2011 υποψήφιος με την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου κατάφερε να εκλεγεί για πρώτη φορά και μάλιστα πήρε και τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
Στο σήμερα, χρησιμοποιεί τις αριστερές του επαφές και φτιάχνει ψηφοδέλτιο έχοντας μέσα τον συνδικαλιστή!!! Κολεβέντη(συνδικαλιστής με δύο ένσημα θα επανέλθουμε...) διατυμπανίζοντας όμως στους υποψήφιους του, τις καλές του σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία!
Τελικά, από ότι έχει δείξει το παρελθόν υποψήφιος να είναι ο Γιάννης και όπου να ναι!

powered by social2s