Κορόιδο Γαμπρέ

Κορόιδο Γαμπρέ

Ένα κορόιδο ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει μπροστά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 προσβλέποντας την ηγεσία του Δήμου Άργους Μυκηνών. Κι επειδή ξέρουν ότι με την σημαία του Αλέκση στην Αργολίδα δεν πας…ψαρεύουν προς τα δεξιά! Ο

«φωτισμένος» προξενητής απ ότι λένε οι κακές οι γλώσσες έχει καλές σχέσεις και με την κεντροαριστερά αλλα και με τη ΝΔ και μάλιστα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με γνωστή οικογένεια του Άργους που σε πολιτικά μαγειρέματα είναι πρώτη! Με τα πολλά και με τα λίγα ο γαμπρός βρέθηκε και έχει παραμυθιαστεί για τα καλά πως το προξενιό θα ευδοκιμήσει!

Βέβαια λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο γιατι μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον θέλει τον γαμπρό! Όμως επειδή κι εκείνος θα βρεθεί στα έδρανα της αντιπολίτευσης αν τελικά το αποφασίσει και κατέβει απέναντι στον Καμπόσο, καλό θα είναι να ανατρέξει στο παρελθόν όταν άλλος υποψήφιος Δήμαρχος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, διαπομπεύτηκε από τους ίδιους του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ όταν βρέθηκε στην αντιπολίτευση! Η ιστορία διδάσκει κύριε Γιάννη μην πέφτετε στην παγίδα!

powered by social2s