Μαθημένοι οι «πρίγκιπες» από τα χρίσματα…θέλουν κι από το κόμμα!

Μαθημένοι οι «πρίγκιπες» από τα χρίσματα…θέλουν κι από το κόμμα!

Για ποιόν χτύπησε την «κουδούνα» ο Παναγιώτης Νίκας στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στο Ναύπλιο;


Του χρίσματος έγινε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Περιφερειάρχης Αργολίδας Παναγιώτης Νίκας στο Ναύπλιο. Γιατί το λέμε αυτό; Δια στόματος Περιφερειάρχη ήρθε η κατραπακιά κι έπεσαν τα αυτιά κάποιων που όλο το καλοκαίρι μιλούσαν στην πλατεία του Άργους  για χρίσματα…κακομαθημένοι από την «πριγκιπική» τους καταγωγή!

«Όποιος στηρίζεται μόνο σε κομματικά χρίσματα καλύτερα να πάει σπίτι του», είπε ο Νίκας και έμειναν οι επίδοξοι αποσβολωμένοι!

Δε φτάνει αυτό για να εκλεγεί κάποιος είπε ο κ. Νίκας. Πρέπει να μπορεί κάποιος να συγκεντρώνει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις για τη στήριξη του. Ας αφήσουν τα σχέδια τους όσοι το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι το χρίσμα ενός κόμματος, κατέληξε ο Περιφερειάρχης και παραλίγο να καταλήξει και ο διπλανός του!
«…είμαστε περιφερειακή αρχή γιατί μας στήριξαν ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις. Όποιος πιστεύει ότι θα πάει ως κομματικό στέλεχος και μόνο τη στήριξη ενός κόμματος για να εκλεγεί ΔΕΝ θα το κατορθώσει. Το 43% όσο και να είναι χαμηλό δεν το έχει κάποιο κόμμα»
Τώρα μάλλον στο μυαλό του θα είχε το δήμαρχο Καμπόσο που τα εκλογικά ποσοστά του είναι πάντα κοντά στο 60% ή και πάνω από αυτό.
Για να δώσουμε και το παραπολιτικό , αναμένεται να κυκλοφορήσει δημοσκόπηση όπου τα ποσοστά εκλογιμότητας  του Καμπόσου αγγίζουν το 70% .Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι όσοι αναφέρονται σε αυτόν τον αναφέρουν ως ο δήμαρχος των έργων.
Σε πολλά μπορεί να διαφωνείς με το Νίκα όχι όμως να αμφισβητήσεις την εμπειρία του στην πολιτική. Το ξέρει το έργο. Γι αυτό και τους έκανε μάθημα… για το καλό τους! Για να μην εκτεθούν!

powered by social2s