Όσο μιλούν τόσο εκτίθενται - Η αποστασία και η προδοσία δεν εκτιμάται από κανέναν

Όσο μιλούν τόσο εκτίθενται - Η αποστασία και η προδοσία δεν εκτιμάται από κανέναν

Προσπαθούν να πείσουν οι δυο ανεξαρτητοποιημένοι σύμβουλοι που θέλουν να κάνουν

και συνδυασμό, πως έφυγαν από την παράταξη και τον δήμαρχο που τους ανέδειξε, γιατί ήταν διαγραμμένος από τη ΝΔ και δεν ήταν κοντά στα κυβερνητικά στελέχη.

Βέβαια ο Καμπόσος διαγράφηκε το 2018 , τον καιρό που έκανε αγώνα για τη Μακεδονία και ήταν μπροστάρης σε όλους τους αγώνες, για μια φράση του -που δεν αφορούσε τη ΝΔ - αλλά τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τους Εβραίους.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί τότε δεν έφυγαν από την δημοτική παράταξη "Αλλαγή Πορείας";

Γιατί το 2019 μπήκαν στη μάχη των εκλογών δίπλα στον Καμπόσο και δεν ένιωσαν στιγμή "άβολα" πως έχουν απομακρυνθεί και πάνε κόντρα στο κόμμα τους;

Ας δώσουν στους δημότες την εξήγηση.

Γιατί εμείς γνωρίζουμε πως ο Καμπόσος δεν έφυγε ποτέ ουσιαστικά από τη ΝΔ ούτε και η ΝΔ από εκείνον.

Θυμίζουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την προεκλογική του ομιλία στο Άργος δίπλα σε έναν πανίσχυρο δήμαρχο που είχε εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, και από το προεκλογικό κέντρο του Καμπόσου πέρασαν πρωτοκλασσάτα στελέχη του κόμματος.


Ακόμα και για το θέμα που διαγράφηκε πολύ σύντομα ο Καμπόσος θα αποδείξει πως ήταν μια παρεξήγηση των λεγομένων του, με το μνημείο που ολοκληρώνεται για να κοσμήσει την πόλη και να τιμήσει τα θύματα του Ολοκαυτώματος που θα θυμίζει σε όλους τις ζοφερές αυτές στιγμές της ιστορίας, ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά. Ποιος άλλος δήμαρχος το έχει κάνει;

Ποιον μπορούν να πείσουν λοιπόν οι κύριοι αυτοί όταν αναφέρονται στην κομματική ταυτότητα ενός δημάρχου που μαζί του μέχρι πρότινος μέτραγαν μόνο νίκες;

Ποιον μπορεί να πείσει  ο κ. Διολίτσης ο οποίος πριν λίγους μήνες  αναφερόταν σε συνεντεύξεις του πως πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο δήμαρχο;
Όταν  βρέθηκαν και οι δυο στις αρχές του μήνα, στις πρώτες θέσεις και χειροκροτούσαν ένθερμοι στον απολογισμό των πεπραγμένων του;

Ποιον μπορούν να πείσουν για την ειλικρίνεια αλλά και την σοβαρότητα των όσων αυτή τη στιγμή αναφέρουν;
Το ένστικτο των δημοτών είναι αλάνθαστο.


Στην πολιτική ιστορία, οι αποστάτες παραμένουν αποστάτες. Και στην κοινωνία την προδοσία πολλοί αγάπησαν αλλά τον προδότη ουδείς.


Όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι τρέχει πίσω από τους δυο πλέον ανεξαρτητοποιημένους ευεργετημένους πρώην συμβούλους του Δημήτρη Καμπόσου.
Για τον επιπρόσθετο λόγο πως τους εμπιστεύθηκε και αναδείχθηκαν μέσα απο τις θέσεις που τους έδωσε ,έπαιρναν τον μισθό τους,  προώθησαν όμως και την δουλειά τους αφού έγιναν ευρέως γνωστοί. Και όταν απομακρύνθηκαν από τις θέσεις κλειδιά, πηγαινοέρχονταν στην Αθήνα διαβάλλοντας τον δήμαρχο -φίλο και ευεργέτη τους.

Τι απαντούν λοιπόν στους πολίτες όταν θα τους ρωτήσουν πως όλα αυτά γίνονταν για τις καρέκλες που τώρα δεν έχουν;

Πως οι θέσεις δεν νοικιάζονται , οι θέσεις είναι βήμα προσφοράς για όλους  ;

Πώς ένας δήμαρχος με τέτοια ποσοστά και δεσμούς με τη κοινωνία δεν μπορεί παρά να δείχνει την δικαιοσύνη του, και να δίνει ευκαιρίες σε όλους να δώσουν κάτι στο τόπο τους.

Πως αυτός ο δήμαρχος μετρά μεγάλα ποσοστά αποδοχής και τα ανταποδίδει με ισάριθμα έργα;


Το λάθος του Καμπόσου είναι πως εμπιστεύτηκε τους "συνεργάτες και φίλους του" και απέκρουε αυτά που του έλεγαν φιλοι υπουργοί άλλα και στελέχη του κόμματος. Πως ένας εκ των δυο πήγαινε με τη παρέα του στην Αθήνα και μιλούσε εναντίον του στο κόμμα.


Λες και πιστεύει κανείς πως στις προσεχείς εκλογές η ΝΔ δεν θα εντάξει τον Καμπόσο στους κόλπους της.

Δεν θα θέλει δίπλα της έναν δήμαρχο τόσο επιτυχημένο και λαοφιλή. Δεν θα επιθυμεί να έχει στις δυνάμεις της τον πρόεδρο των δημάρχων της Πελοποννήσου.
Στα αλήθεια ποιον κοροιδεύουν;
Ποιος κρύβεται πίσω από δυο ανθρώπους που αυτή τη στιγμή εκτίθενται ανεπανόρθωτα;

 

 

 

 

 

 

powered by social2s