Ο πικραμένος Ζαχαριάς εκθέτει τη ΝΔ!

Ο πικραμένος Ζαχαριάς εκθέτει τη ΝΔ!


Βγηκε μια δήλωση, αυτή του προέδρου της ΔΕΕΠ Αργολίδας κ. Ζαχαριά, με αφορμή την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

για την παρουσία του Δ. Καμπόσου στο συνέδριο της ΝΔ, που μας έκανε εντύπωση.
Μάλλον  μπέρδεψε κατά πολύ το κομματικό του καθήκον (να απαντήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης) με την εμπάθεια που έχει προς τον Καμπόσο.
Πολύ κακό πράγμα εν όψη τέτοιας περιόδου, δεν του το πανε;

Δεν άκουσε τον πρωθυπουργό στο Συνέδριο; Έβγαζε μόνο σέλφι; Τι στο καλό;

Μίλησε έτσι λοιπόν ο κ. Ζαχαριάς για τον Δ. Καμπόσο, που οφείλει σε εκείνον ουσιαστικά την εκλογή του στην ΔΕΕΠ!(αλλοίμονο στους ευεργετιθέντες)
Γιατί μίλησε έτσι όμως;

Ως γνωστόν ο κ. Ζαχαριάς κατείχε την θέση του Τεχνικού Ασφαλείας στο δήμο  Άργους Μυκηνών και όταν αποφάσισε να πάει για πρόεδρος της ΔΕΕΠ ο δήμαρχος του επεσήμανε πως δεν μπορεί να κατέχει και την θέση του στο δήμο!

Ο Καμπόσος εξάλλου το έχει ξεκαθαρίσει σε όλους πως ο δήμος Άργους Μυκηνών δεν είναι κομματικό προπύργιο κανενός.
Επομένως ο κ. Ζαχαριάς έμπλεξε την πικρία του ,με το κομματικό του χρέος, εκθέτοντας κατά την άποψή μας, το κόμμα της ΝΔ σε τέτοια κρίσιμη χρονική περίοδο.

Διότι από την διαγραφή του Καμπόσου μέχρι σήμερα έχουν περάσει υπουργοί και στελέχη από το δημαρχείο του Άργους ,έχουν φωτογραφηθεί ακόμα και στα εκλογικά του κέντρα του Καμπόσου ,έχουν πει διθυράμβους για τον δήμαρχο Άργους, ακόμα και στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματο ουδείς σκέφτηκε αυτό που ο κ. Ζαχαριάς υπενθύμισε.

Μόνο επιπολαιότητα θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τα λόγια ενός κομματικού στελέχους για έναν δήμαρχο που δηλώνει μέρος της παράταξης και που εκλέγεται με τεράστια ποσοστά από τους συνδημότες του αλλά και δυο φορές από τους συναδέλφους του δημάρχους της Πελοποννήσου ως πρόεδρος με 100% αποδοχή .

Τα σενάρια που τον θέλουν για Περιφέρεια και για βουλή δεν τα άκουσε ο κ. Ζαχαριάς ;
Κακώς .Να κρατάει πισινή!

Γιατί ένας παράγοντας όταν θέλει να αποτελεί το μάτι και το αυτί του κυβερνώντος κόμματος στο νομό θα πρέπει να είναι φειδωλός στις δηλώσεις του γιατί εκθέτει το κόμμα του και κυρίως όχι βαρύκοος, γιατί τότε θα τεθεί από μόνος του εκτός!!

 

powered by social2s