Ο Πανοβράκος ήταν το εισιτήριο στο ΔΣ για τους ανεξάρτητους!

Ο Πανοβράκος ήταν το εισιτήριο στο ΔΣ για τους ανεξάρτητους!

Βαρομετρικό χαμηλό με βροχές και καταιγίδες στους "ανεξάρτητους" Κοντό-Λυκοσκούφη και να που οι προβιές του Καρούζου δεν θα παν χαμένες!


Μπορεί ο Καρούζος να είναι άφαντος απο τα Δ.Σ του Δήμου, να εμφανίζεται μια στο τόσο και να κάνει πολιτική καφενείου με βρισιές και προσβολές, όμως οι συνάδελφοί του Κοντός και Λυκοσκούφης βρήκαν τι φταίει!
Φταίει ο Πανοβράκος για την σύμπραξη του με την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου, του πιο παραγωγικού Δημάρχου που πέρασε ποτέ απο τον Δήμο και σε καμία περίπτωση δεν φταίει η δική τους ανυπαρξία!
Κι επειδή όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε, θα τους θυμήσω πως ο γιατρός Πανοβράκος ήταν το ηχηρό όνομα που ζήτησαν οι ίδιοι να ηγηθεί της παράταξης "Νέα Αρχή" για να μπορέσουν να έχουν σήμερα μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο.
Όσο για την μέχρι τώρα πολιτική που έχουν εφαρμόσει οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Καρούζος, Κοντός, Λυκοσκούφης, περιορίζεται σε πολλές απουσίες απο τα συμβούλια, στείρα αντιπολίτευση με πολλά όχι σε σπουδαία έργα όπως Ανάπλαση, κολυμβητήριο κλπ και υβρεολόγιο ακόμα και προς τους δημότες που τους εξέλεξαν.

Δυστυχώς είναι λίγοι εκείνοι που επιθυμούν την πρόοδο και οχι μόνο τον τίτλο!

powered by social2s