Το αλαλούμ με τους εμβολιασμούς στην Ερμιονίδα συνεχίζεται: Oι ηλικιωμένοι κρουαζιέρα και οι νεότεροι στο Κρανίδι

Το αλαλούμ με τους εμβολιασμούς στην Ερμιονίδα συνεχίζεται: Oι ηλικιωμένοι κρουαζιέρα και οι νεότεροι στο Κρανίδι

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο Άνδρέας Πουλάς το έγγραφο της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» του Δήμου Ερμιονίδας με το οποίο ζητά να σταματήσει η

ταλαιπωρία των κατοίκων τρίτης ηλικίας της περιοχής οι οποίοι καλούνται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα ακόμη και θαλάσσια μίλια προκειμένου να εμβολιαστούν.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της αναφοράς:

 

Θέμα: Η ταλαιπωρία των ηλικιωμένων του Δήμου Ερμιονίδας για τον εμβολιασμό συνεχίζεται

Σας καταθέτω έγγραφο του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» του Δήμου Ερμιονίδας με το οποίο ζητά να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων τρίτης ηλικίας της περιοχής οι οποίοι καλούνται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα ακόμη και θαλάσσια μίλια προκειμένου να εμβολιαστούν.

Ειδικότερα, ενώ έχει ανακοινωθεί ότι θα ξεκινήσει η λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στο Κ.Υ. Ερμιονίδας μέχρι στιγμής αυτό αφορά μόνο την ηλικιακή ομάδα 60-64 που θα εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Astra Zeneca. Δυστυχώς οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι πολίτες της περιοχής που θα εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Pfizer κατευθύνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο εμβολιαστικό κέντρο Σπετσών.

powered by social2s