Πρωτοφανή στην Αυτοδιοίκηση όσα καταγγέλλουν για το δήμο Ναυπλιέων ΠΟΕ-ΟΤΑ και Σύλλογος Εργαζομένων. Κατέθεσαν μήνυση

Πρωτοφανή στην Αυτοδιοίκηση όσα καταγγέλλουν για το δήμο Ναυπλιέων ΠΟΕ-ΟΤΑ και Σύλλογος Εργαζομένων. Κατέθεσαν μήνυση

Tην αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή της στους εργαζομένους του Δήμου Ναυπλιέων,που κατέθεσαν έγκληση

και μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Ναυπλίου καταγγέλλοντας ότι ο Δήμος όχι μόνο δεν τους χορηγεί, όπως οφείλει τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.), αλλά διέρρευσε πλαστογραφημένη κατάσταση ονομάτων στην οποία εμφανίζονται υπάλληλοι να έχουν λάβει για το 2022 τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.).

εξέφρασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) .
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ υπογραμμίζει ότι ” η προσφυγή στη Δικαιοσύνη έγινε προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια, καθ’ ότι, όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, η πλαστογραφημένη κατάσταση προσκομίσθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας, στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Ναυπλιέων.
Για την υπόθεση αναμένεται να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας οι υπεύθυνοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για σωρεία ποινικών και πειθαρχικών αδικημάτων.
Η Δημοτική Αρχή είναι έκθετη και υπόλογη και οφείλει να δώσει απαντήσεις για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα. Ενώπιον πλέον της Δικαιοσύνης.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. είναι αλληλέγγυα στους εργαζόμενους του Δήμου Ναυπλιέων και στηρίζει τις ενέργειες τους προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν, εάν προκύψουν τελικά ευθύνες, οι υπαίτιοι”.

 

powered by social2s