Αιδώς Αργείε κατάσκοπε ΠΟΥ-ΘΟΥ… που ζήλεψες τη δόξα του Πλατούτσα!

Αιδώς Αργείε κατάσκοπε ΠΟΥ-ΘΟΥ… που ζήλεψες τη δόξα του Πλατούτσα!

Ο Αργείος κατάσκοπος έφτασε ως την Κίνα!

Ο κατάσκοπος ΠΟΥ-ΘΟΥ υπόδικος για άλλες περιπτώσεις συκοφαντικής δυσφήμησης του δήμου …«ξαναχτυπά». Να είναι σίγουρος πως θα καταδικαστεί στα δικαστήρια που εκκρεμούν και θα χάσει την άδεια της σχολής πρακτόρων!


Χρησιμοποιώντας τη γνωστή τακτική του Γκαίμπελς «πες πες (ψέμματα) κάτι θα μείνει» ο γκαιμπελίσκος του Άργους με τα ψέματα που κατ’ επανάληψη έχει πει, και λέει, νομίζει ότι θα γίνει Τζέημς Μπόντ!
Με όπλο το facebook και το γνωστό παρεάκι της παραπληροφόρησης όλο γράφει και ξεγράφει επί παντός επιστητού. Να πληροφορήσουμε βέβαια τον πράκτορα ΠΟΥ-ΘΟΥ πως αν κινούνταν από ειλικρινές ενδιαφέρον και ήθελε να μάθει το κόστος και τη διαδικασίας κατασκευής του αγάλματος του Ηρακλή θα το είχε πληροφορηθεί με μια απλή αίτηση στο δήμο. Αντ’ αυτού προσπάθησε να βρει απαντήσεις στην… Κίνα! Το κακό είναι ότι κινδυνεύει πλέον να χαρακτηριστεί ως ο νέος Πλατούτσας του Άργους που για τους νεώτερους να θυμίσουμε πως ο Πλατούτσας έμεινε στην τοπική ιστορία, και όχι μόνο, ως ο πιο γραφικός, τυχοδιώκτης, δημαγωγός και με ύποπτο παρελθόν πολιτικός που πέρασε ποτέ από την Αργολίδα και έδρασε πολιτικά στα τέλη του 19ου αιώνα και τα πρώτα του 20ου και έμεινε ξακουστός στο Πανελλήνιο για το βίο και την πολιτεία του.
Ο ΠΟΥ-ΘΟΥ αν και αποφοίτησε με το ζόρι το 2019 από την σχολή πρακτόρων συνεχίζει να το παίζει αρχιπράκτορας. Κρίμα ΠΟΥ-ΘΟΥ που έγινες Πλατούτσας.
Τι από τα δύο είναι καλύτερο άραγε;

powered by social2s