Πόλος έλξης το κέντρο του Άργους! Γάμος διάσημου πρωταθλητή το Σάββατο στην Αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης

Πόλος έλξης  το κέντρο του Άργους! Γάμος διάσημου πρωταθλητή το Σάββατο στην Αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης επέλεξε το Άργος για να παντρευτεί την αγαπημένη του Ελπίδα  αν και η καταγωγή του είναι από τον Βόλο! Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ένωσε το νέο ζευγάρι στην καινούργια τους ζωή στο ιστορικό Παλιό Δημαρχείο της πόλης

Οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού που ήρθαν από τον Βόλο και την Σκόπελο ενθουσιάστηκαν με την πλατεία του Άργους και θέλησαν να φωτογραφηθούν .
Το ζευγάρι επέλεξε την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης , το Άργος, να τελέσει τον γάμο του και αυτό λόγω της μεταμόρφωσης της!
Όπως μας είπαν ο παγκόσμιος πρωταθλητής, είχε επισκεφθεί στο παρελθόν την πόλη και η τωρινή αλλαγή της τον ενθουσίασε τόσο που πρότεινε στην αγαπημένη του να γίνει ο γάμος τους εκεί. Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου διαφημίζοντας το κέντρο της πόλης σε όλη την Ελλάδα.
Οι Αργείοι που είδαν το Σάββατο το μεσημέρι τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την σύζυγο του να φωτογραφίζονται στην πόλη τους αισθάνθηκαν υπερηφάνεια και χαρά.
Μάλιστα μεγάλα ειδησεογραφικά sitesέγραψαν για το γεγονός αλλά και την πολύ θερμή φιλοξενία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου!
Το Άργος άλλαξε σελίδα και προσελκύει τον κόσμο στο κέντρο του που σε λίγες μέρες θα στολιστεί και με τα χριστουγεννιάτικα!

 

powered by social2s