Τα συγχαρητήρια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας στον Δημήτρη Καμπόσο για το Κλειστό Κολυμβητήριο Άργους

Τα συγχαρητήρια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας στον Δημήτρη Καμπόσο για το Κλειστό Κολυμβητήριο Άργους

Από την πλευρά της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Στέφανος Αυγουλέας

ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Χριστοφοράτος, η Ειδική Γραμματέας της ΚΟΕ και Έφορος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Δέσποινα Καράμπελα και η Τεχνική Σύμβουλος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της ΚΟΕ, Ελένη Κουγιά.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ.Κυριάκος Γιαννόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Κύριε Δήμαρχε καλορίζικο! Κάθε νέο κολυμβητήριο, είναι ένα βέλος στη φαρέτρα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Σε συνεργασία με τον υφυπουργό κ. Αυγενάκη έχουμε σχέδιο για κολυμβητήρια σε όλη την Ελλάδα. Το νέο κολυμβητήριο είναι καταπληκτικό και μας γεμίζει αισιοδοξία πως από εδώ θα βγουν οι νέοι πρωταθλητές μας. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας είναι η μεγαλύτερη Ομοσπονδία της χώρας με πέντε ολυμπιακά αθλήματα και με με πολλές διακρίσεις, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο και σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία πλέον θα συνδράμει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη λειτουργία των εγκαταστάσεων όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και για τα σωματεία.»

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ευχαρίστησε τον κ. Γιαννόπουλο για την παρουσία του, προσφέροντας του ένα τιμητικό δώρο και δήλωσε πως το Άργος θα είναι πάντα φιλόξενο για τις ανάγκες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟΕ δεσμεύτηκε πως η πρώτη προετοιμασία της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης θα πραγματοποιηθεί στο νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης.

Τα εγκαίνια κόσμησαν με την παρουσία τους τα κορίτσια της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που καταχειροκροτήθηκαν στο πρόγραμμα επίδειξης που παρουσίασαν. Πρόκειται για τις αθλήτριες : Βιολέτα Ζουζούνη, Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Δανάη Καριώρη, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Ζωή Καράγγελου.

Οι αθλήτριες παρουσίασαν τη χορογραφία του FREE COMBINATION – “AFRICA” με το οποίο αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το Μάιο και κατέκτησαν 2η θέση και αργυρό μετάλλιο.

Πηγή: ΚΟΕ

 

 

powered by social2s