Δεν ζητάει συγγνώμη ο Καρούζος - Δηλώνει πως έκανε....χιούμορ!

Δεν ζητάει συγγνώμη ο Καρούζος - Δηλώνει πως έκανε....χιούμορ!

Απάντηση έδωσε μετά τον χαμό που προκάλεσε με την δημόσια  τοποθέτησή του, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών,

  ο Πέτρος Καρούζος.Ο κ. Καρούζος μίλησε για χιουμοριστική δήλωση κατά την οποία ήθελε να ειρωνευθεί  την ανοησία για εγκατάσταση τελεφερίκ στο κάστρο του Άργους.

"Η αναφορά των χωριών Λίμνες και Προσύμνη έγινε γιατί αποτελούν τόπο καταγωγής του δημάρχου ο οποίος δηλώνει ότι είναι τα δικά του χωριά και υπακούουν στα κελεύσματά του.Με κανένα τρόπο βέβαια δεν ήθελα να προσβάλλω τους συνδημότες μας των Λιμνών και της Προσύμνης με πολλούς εκ των οποίων διατηρώ άριστες προσωπικές σχέσεις." σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος και καταφέρεται και κατά του δημοτικού συμβουλίου επειδή κρίνει εκείνος πως χαρακτηρίζεται από έλλειψη παιδείας και έλλειψη χιούμορ. 

Καταλαβαίνουμε την αμηχανία του κ. Καρούζου βλέποντας τις αντιδράσεις που δημιούργησε αλλά παρατηρούμε επίσης  μην μπορεί να διακρίνει το ολέθριο λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη για ένα ατυχες γεγονός. Διότι εάν αγαπάς το χιούμορ και θες  να το χρησιμοποιείς στο δημόσιο λόγο σου θα πρέπει να είσαι πρώτα από ολα σίγουρος πως  αυτό θα πρέπει να είναι ευφυές και να μην θίγει κανέναν. 

"Οι Λιμνιάτες και οι Προσύμνιοι με προβιές να κουβαλούν τον κόσμο" δεν είναι χιούμορ! Και μόνο η ΄συλληψη της πρότασης αποδεικνύει πως τους έχεις κατατάξει ήδη κάπου. Αυτό δεν μαζεύεται κύριε Καρούζο γι αυτό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρατηρουμε μεγάλη αντίδραση απλών πολιτών. Ουτε είναι θέμα παιδείας το γεγονός  ότι ουδείς από το ΔΣ δεν κατάλαβε το σχόλιό σας. 

Θέμα παιδείας είναι να μην ζητάς συγγνώμη από τους συμπολίτες σου εάν έσφαλες ακόμα και άθελά σου.

powered by social2s