Τ. Λάμπρου: Από εδώ και στο εξής καλά ξεμπερδέματα

 Τ. Λάμπρου: Από εδώ και στο εξής καλά ξεμπερδέματα

Στα άκρα οδηγούνται πλέον οι σχέσεις του Τάσου Λάμπρου με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο . Η δήλωση Γεωργόπουλου για τον Τ.Λάμπρου

και την συμπεριφορά του απέναντι στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την ανώνυμη κριτική που ασκείται από το facebook φαίνεται ότι οδηγεί πλέον στην απόλυτη ρήξη . Ο Τάσος Λάμπρου εκτός από το ότι ζητάει από τον Γιάννη Γεωργόπουλο να ανακαλέσει στέλνει και μήνυμα για το μέλλον δηλώνοντας : Από εδώ και στο εξής καλά ξεμπερδέματα.
Κύριε Δήμαρχε,σας ζητώ άμεσα να ανακαλέσετε το δημοσίευμά σας, της 8ης Απριλίου 2021 σχετικά με τον χαρακτηρισμό και την αυθαίρετη διαπίστωσή σας «ότι ο Λάμπρου είναι συντονισμένος με τον ανώνυμο συκοφάντη».
Το δημοσίευμά σας είναι απαράδεκτο, αντιδεοντολογικό, δυσφημιστικό, συκοφαντικό προς το πρόσωπό μου. Τεκμηριώνεται συκοφαντική δυσφήμιση προς το κύρος μου και την προσωπικότητά μουκαι επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Υπηρετώ το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως και εσείς 20 χρόνια, ό,τι έχω να πω το λέω ελεύθερα και δημοκρατικά, δε φοβάμαι κανένα, ποτέ δεν χρησιμοποιώ τρίτους, ούτε ανώνυμους κύκλους.
Διακρίνω μία προσπάθεια να χρεώσετε σε μένα προσωπικά τη λειτουργία μιας ανώνυμης διεύθυνσης του facebook για φτηνούς επικοινωνιακούς και προπαγανδιστικούς λόγους, αλλά θα αποτύχετε πανηγυρικά.
Έχετε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου , προχωρήστε λοιπόν στο πρόγραμμά σας, αλλά εμείς έχουμε το δικαίωμα τόσο της συμφωνίας σε θέματα που προάγουν το συμφέρον του Δήμου, όσο και το δικαίωμα της κάθετης διαφωνίας σε θέματα που ζημιώνουν τον Δήμο και τους δημότες μας. Δυστυχώς παρατηρώ ότι εύκολα ενοχοποιείται τη διαφορετική, τεκμηριωμένη άποψη, με το δημοσίευμα της 8ης Απριλίου το τελειώσατε…δεν πάει παρακάτω.
Στις αρχές της θητείας σας, σας ζήτησα να μην είσαστε παραταξιακός Δήμαρχος, να ακούτε τον προβληματισμό και τις θέσεις των άλλων παρατάξεων και των Κοινοτήτων, να συνθέτετε απόψεις. Δυστυχώς και αυτό το τελειώσατε.
Από εδώ και στο εξής καλά ξεμπερδέματα…
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

 

powered by social2s