Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο -Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο -Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη το μεσημέρι ισχαιμικό επεισόδιο και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο νοσοκομείο στις 14:30, όπου έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική.

Ο πρωθυπουργός έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Νίκο Χαρδαλιά και από την πρώτη στιγμή ήταν στο νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο και βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα». Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

 


Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Λιβάνιος: Δημόσιος λειτουργός με μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος
O Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θοδωρής Λιβάνιος έγραψε:

«Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει κάνει εδώ και 18 μήνες μια υπεράνθρωπη προσπάθεια. Πλημμύρες, σεισμοί, πυρκαγιές, πανδημία πάντα εκεί. Στη πρώτη γραμμή. Στο πλαίσιο αυτό άφησε τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα. Οποίος τον έζησε τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες στο συντονιστικό της πυροσβεστικής ξέρει την κατάθεση ψυχής που έχει κάνει. Μπορεί να τον θεωρείς καλό ή κακό στη δουλειά του, μπορεί να τον θεωρείς σκληρό ή ψεύτικο, ένα είναι το σίγουρο: ο Νίκος είναι δημόσιος λειτουργός με μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος. Περαστικά αδερφέ».


ΣΥΡΙΖΑ: Να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του
«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία.

 

Τον αντικαθιστά ο Βασίλειος Παπαγεωργίου
Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ανέλαβε άμεσα, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο Χαλάνδρι.

 

powered by social2s