Συντετριμμένος ο Βασίλης Σαλέας με τον χαμό της γυναίκας του: Δεν ήταν εμβολιασμένη, αλλά είχε νοσήσει και ήταν προς το τέλος

Συντετριμμένος ο Βασίλης Σαλέας με τον χαμό της γυναίκας του: Δεν ήταν εμβολιασμένη, αλλά είχε νοσήσει και ήταν προς το τέλος

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε σήμερα ο μουσικός Βασίλης Σαλέας, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη σύζυγό του.

«Είναι απίστευτο, δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν υγιέστατη, δεν είχε κάτι. Ήταν 13 μέρες στο νοσοκομείο, έπεφτε το οξυγόνο και έπαθε καρδιακή ανεπάρκεια μέσα στο νοσοκομείο. Είχε μερικές μέρες βελτίωση, την μία μέρα ήταν έτσι, την άλλη αλλιώς.

Προς το τέλος ήταν λίγο καλά, είχε ανέβει το οξυγόνο και την άλλη μέρα είχε κατέβει. Οι γιατροί μας έλεγαν ότι πάμε καλά. Η σύζυγος μου δεν ήταν εμβολιασμένη, αλλά είχε νοσήσει και ήταν προς το τέλος. Θα έκανε και το εμβόλιο μετά.

Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, εντελώς τίποτα, ήταν πολύ υγιέστατη. Καθυστέρησε να κάνει το εμβόλιο και μετά νόσησε. Ήταν λίγο διστακτική στην αρχή, αλλά όλοι θα το κάναμε. Την είχα συμβουλεύσει, αλλά θα το έκανε ούτως ή άλλως.

Μιλάγαμε μαζί της μέχρι και την προτελευταία μέρα. Τις άλλες φορές δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, την τελευταία φορά μίλησε και πιο έντονα και πιο δυνατά. Μετά από εκεί και πέρα τελειώσανε τα πάντα», δήλωσε συντετριμμένος ο Βασίλης Σαλέας.

powered by social2s