Η ανάρτηση Τσιτσιπά μετά το σάλο: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις και αυτούς που είναι δίπλα σου»

Η ανάρτηση Τσιτσιπά μετά το σάλο: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις και αυτούς που είναι δίπλα σου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια ανάρτηση που ερμηνεύτηκε από πολλούς σαν απάντηση μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τη δήλωση του

σχετικά με το εμβόλιο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής αναφορικά με τις δηλώσεις του σχετικά με το εμβόλιο. Θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς δήλωσε ότι δεν έχει εμβολιαστεί. «Oχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Αυτή του η απάντηση προκάλεσε πολλές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Μια από αυτές ήταν αν θα εμβολιαστεί μόνο όταν γίνει υποχρεωτικό και ο Έλληνας αθλητής απάντησε καταφατικά.


Αντιδράσεις στα Social Media
Αυτή η τοποθέτηση του Τσιτσιπά σε ένα τόσο σημαντικό θέμα προκάλεσε θύελλά αντιδράσεων στα Social Media. Πολλοί δεν είδαν με καλό μάτι αυτές τις δηλώσεις, ενώ έντονα σχολιάστηκε το γεγονός ότι ο τενίστας είχε πρωταγωνιστήσει σε σποτάκια για τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Μάλιστα, ένας από τους πολλούς που σχολίασαν τα όσα είπε ο Τσιτσιπάς ήταν ο Ηλίας Μόσιαλος που τόνισε ότι τέτοιες τοποθετήσεις θα πρέπει να μας προβληματίσουν.

Η πρώτη ανάρτηση μετά το σάλο
Αρκετές ώρες μετά την αρχική του τοποθέτηση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία του και επέλεξε μια λεζάντα που από πολλούς ερμηνεύτηκε ως απάντηση στην κριτική που δέχτηκε.

«Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία. Πάντως και αυτή η ανάρτηση προκάλεσε πολλά σχόλια, με τους followers του Τσιτσιπά να του τονίζουν ότι ένας μη εμβολιασμένος δεν μπορεί να μιλάει για τη φροντίδα των διπλανών του.

powered by social2s