Στα διόδια όσο και στα λιμάνια οι έλεγχοι τροχαίας και λιμενικού είναι πολύ αυστηροί για τους επίδοξους εκδρομείς

Στα διόδια όσο και στα λιμάνια οι έλεγχοι τροχαίας και λιμενικού είναι πολύ αυστηροί για τους επίδοξους εκδρομείς

Τόσο στα διόδια όσο και στα λιμάνια οι έλεγχοι τροχαίας και λιμενικού αντίστοιχα είναι πολύ αυστηροί για τους επίδοξους εκδρομείς


Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η έξοδος των Αθηναίων για χωριά και εξοχικά για το τριήμερο του Πάσχα. Οι ιδιαιτερότητες της περιόδου βέβαια λόγω της πανδημίας του κορονοϊού κάνουν την έξοδο πέρα για πέρα ελεγχόμενη από την τροχαία και οι έλεγχοι είναι συνεχόμενοι.


Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ξεκίνησε το βασικό κύμα εξόδου από την Αθήνα και όπως αναμενόταν, οι έλεγχοι στα διόδια ήταν εντατικοί και αυστηροί. Η τροχαία μάλιστα πραγματοποιεί ελέγχους και στους παράδρομους.

 

 Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι που γίνονται και στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων. Στο ΚΤΕΛ στον Κηφισό, οι αστυνομικοί ελέγχουν κάθε δρομολόγιο που φεύγει και γίνεται ενδελεχής έλεγχος στους επιβάτες.


Στους ίδιους ρυθμούς κινούνται και τα λιμάνια της χώρας. Οι έλεγχοι είναι πολύ αυστηροί από το λιμενικό αν και παρατηρούνται πολύ λιγότερες παρατυπίες από τους ταξιδιώτες σε σχέση με τα διόδια.


Μάλιστα, όσον αφορά την έξοδο από τις πόλεις μέσω θάλασσας, το λιμενικό πραγματοποιεί ελέγχους και μέσα στα πλοία αναφορικά με το αν τηρούνται τα μέτρα όπως η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις.