Ελεύθερο βήμα : Η δημοκρατία στο απόσπασμα

Ελεύθερο βήμα : Η δημοκρατία στο απόσπασμα

Παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό το ξεσάλωμα των οπαδών της 17 Νοέμβρη και του ΜΕΓΑΛΟΦΟΝΙΑ ΚΟΥΦΟ-ΝΤΙΝΑ. Εύλογα στον καθένα γεννάται η απορία: Yπάρχει κράτος?

Υπάρχει Δημοκρατία?

Έχουμε τα τελευταία χρόνια δύο αντίρροπες δυνάμεις να λειτουργούν παράλληλα:  H μία ήταν αυτή της ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ, και η άλλη της ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

H πρώτη εξαρθρώθηκε τελείως για τη συμπεριφορά της  και την δράση της.  Κατηγορήθηκε για ένα φόνο που έκανε οπαδός της, για τραμπουκισμους σε Αιγιπτιους ψαράδες και πολλά περιστατικά με  μετανάστες.

Μπήκαν όλοι τους φυλακή .Η οργανωση ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! Ούτε το όνομά της  δεν ακούγεται πια ,αν και είχε φτάσει σε υψηλά ποσοστά στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.


Από την άλλη έχουμε ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ με διαρκείς τραμπουκισμους, ενίοτε και νεκρούς , χωρίς καμία διαδήλωση από ΔΕΞΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (δεν μπορούν,-η κοινή γνώμη βλέπεις-, γιατί οι δεξιοί όταν μιλάνε για τους νεκρούς τους είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ).


Φανταστείτε πως έντεκα ανθρώπους καθάρισε μόνο ο ΚΟΥΦΟ-ΝΤΙΝΑΣ. Δύο  μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΉΣ έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο. Τέσσερις  καμμενοι ζωντανοί στη ΜΑΡΦΙΝ.


Και όμως η Αθήνα καίγεται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ) ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ για το ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ και για τον ΜΕΓΑΛΟΦΟΝΙΑ ΚΟΥΦΟ-ΝΤΙΝΑ.


Αυτό δεν λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κύριοι, αυτό λέγεται υποστήριξη στα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Αλήθεια που σας χρησιμεύουν ολα αυτά τα "λουλούδια" ?


Πιστεύω ότι δεν χρησιμεύουν στις Ελληνικές κυβερνήσεις , αλλά στους ξένους που ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Και γι αυτό διαλέγουν να προστατεύουν τους   ΔΙΕΘΝΙΣΤΈΣ!

 Αυτούς είδαμε σε αντισυγκεντρωσεις όταν γίνονταν τα μεγάλα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Πάντα τους βλέπουμε μπροστά σε ό,τι ανθελληνικό . ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !

Κάτι τέτοιες στιγμές ενδυναμώνεται από τα ίδια τα γεγονότα η υποψία πως ακόμα και ο Μακαριστός Χριστόδουλος που δεν ήθελε να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, και δάκριζε όταν μιλούσε για την Ελλάδα δεν ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Μέσα από τέτοιες προκλήσεις σαν να επιβεβαιώνεται ακόμα και η υπόθεση του θανάτου του προέδρου της Κύπρου Τασσου Παπαδόπουλου (που δεν ήθελε το σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο) ότι δεν ήταν ένας συνηθισμένος θάνατος καρκινοπαθούς. 
Αν επιμένουμε όλοι να πιστεύουμε στο αντίθετο είμαστε τουλάχιστον αφελείς.

 

 

(Ο paratiritis-news.com  από σήμερα και κάθε Κυριακή , δίνει ελεύθερο βήμα στους πολίτες για να εκφράσουν τις απόψεις τους  για όλα αυτά που διαδραματίζονται στην πατρίδα μας, στην κοινωνία μας στην Περιφέρειά μας, στην Αργολίδα. Κάθε Κυριακή. Μπορείτε να μας στέλνετε λοιπόν να δημοσιεύσουμε  τα κείμενά σας, με την  διευκρίνηση πως τα κείμενα αυτά δεν εκπροσωπούν απαραιτήτως και την συντακτική ομάδα του site.)