Μουσεία ανοιχτά από 14 Μαΐου και θερινά σινεμά από τις 21 αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι

Μουσεία ανοιχτά από 14 Μαΐου και θερινά σινεμά από τις 21 αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι

Το άνοιγμα των μουσείων στις 14 Μαΐου και των θερινών κινηματογράφων στις 21 Μαΐου, περιλαμβάνει η εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων στην κυβέρνηση υιοθετώντας

τις προτάσεις του υπουργείου Πολιτισμού.

Οσον αφορά τις συναυλίες η Επιτροπή τάσσεται αρχικά θετικά ίσως όμως μπει στο τραπέζι η προϋπόθεση του αρνητικού σελφ τεστ. Στη συνεδρίαση το απόγευμα θα καθοριστούν οι σχετικές λεπτομέρειες, τα υγιειονομικά πρωτόκολλα, οι αποστάσεις και τα άτομα.


Την Παρασκευή "κληρώνει" η επανέναρξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού
Σχετικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό η εισήγησή τους αφορά άνοιγμα από τις 17 Μαΐου σε ανοιχτούς χώρους, σε ομάδες έως δέκα άτομα.


Μένει να εξεταστεί το πότε θα επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια, που φαίνεται πως θα ανοίξουν τελευταία, όπως είχε γίνει και πέρσι.

Σημειώνεται από τη Δευτέρα 10 Μαΐου ανοίγουν και τα φροντιστήρια για τους μαθητές που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών για τα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις . Οι ειδικοί έχουν αποφανθεί θετικά για το άνοιγμα των φροντιστηρίων ήδη από την Τετάρτη. Από αύριο ξεκινάει η λειτουργία των οργανωμένων παραλιών.

powered by social2s