11 οικογένειες ζητούν δικαίωση! Στήριξη απο Μητροπολίτη Αργολίδας

11 οικογένειες ζητούν δικαίωση! Στήριξη απο Μητροπολίτη Αργολίδας

Η ανοιχτή επιστολή του Μητροπολίτη Αργολίδας μας επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Εν όψει του δικαστηρίου που θα γίνει τις επόμενες μέρες με  δασκάλα δημοτικού σχολείου να κατηγορείται απο 11 οικογένειες για αιρετική διδασκαλία σε μαθητές εν αγνοία των γονέων τους

, ο Μητροπολίτης τοποθετήθηκε σοφά και με αγάπη υποστηρίζοντας την αλήθεια. Σε μια πολυετή δικαστική διαμάχη οι οικογένειες αυτές έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά. Στην επιστολή του ο Μητροπολίτης Αργολίδας δηλώνει έτοιμος να σταθεί στο πλευρό τους καθώς η δασκάλα καταφέρετε τώρα εναντίον τους κάνοντας μήνυση και αγωγή γιὰ συκοφαντική δυσφήμιση,  ζητώντας τὴν καταδίκη τους σὲ φυλάκιση καὶ ἀποζημίωση συνολικά περίπου 500.000 €.
Η μόνη επιθυμία των γονέων ήταν τα παιδιά τους να διδάσκονται οσα προβλέπει το εκπαιδευτικό σύστημα και τιποτε άλλο.
Όλοι γνωρίζουμε πως ο Μητροπολίτης Νεκτάριος είναι ενας σπουδαίος ποιμενάρχης με μεγάλη αγάπη για την ελευθερία του λόγου και σεβασμό στην αντίθετη άποψη, είμαστε σίγουροι πως η συμβολή του στην προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας και δικαίωσης των γονέων θα είναι καθοριστική!

 

Διαβάστε εδώ την επιστολή του Μητροπολίτη Αργολίδας

powered by social2s