Στο Άργος οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος

Στο Άργος οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος


Ξεκίνησαν στο Άργος το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαΐου οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αργολίδας έως 14 Μαΐου 2022.

 

Η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, αποτελεί κορυφαίο αναπτυξιακό γεγονός για την χώρα μας, δεδομένης της συμμετοχής όλων των Επιμελητηρίων της Ελλάδας.

 

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας των εργασιών πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού στο Άργος και περιελάμβανε, το καλωσόρισμα από, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτη Δαμούλο, τον Πρόεδρο της Κεντρικής 'Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μασούτη, ενώ χαιρετισμό στους συνέδρους απηύθυνε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

 

Ακολούθησε η Έγκριση πρακτικών της Γενικής Συνέλεύσης της ΚΕΕΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 26 & 27 Νοεμβρίου 2021, η Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού της ΚΕΕΕ (έκθεσης πεπραγμένων) έτους 2021 με εισηγητή τον κ Παναγιώτη Αγντάδη, γενικό Γραμματέας ΚΕΕΕ, η Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού της ΚΕΕΕ έτους 2021 με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Βουτσιτά, Οικονομικό Επόπτης ΚΕΕΕ, και η Έγκριση Α' Τροποποίησης Προϋπολογισμού της ΚΕΕΕ έτους 2022 με εισηγητή τον κ. Ιωάννης Βοντσινά, Οικονομικό Επόπτης ΚΕΕΕ.

 

Επίσης έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕΕ, κκ. Ι. Μασούτη και Παναγιώτη Αγντάδη για την Επιμελητηριακή Νομοθεσία και για την Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν στα Επιμελητήρια.

 

 

powered by social2s