Οικονόμου -Επιδότηση ρεύματος: Τον Ιούνιο η πλατφόρμα -Από 18 μέχρι 600 ευρώ η αποζημίωση

Οικονόμου -Επιδότηση ρεύματος: Τον Ιούνιο η πλατφόρμα -Από 18 μέχρι 600 ευρώ η αποζημίωση

Tον Ιούνιο θα ανοίξει η πλατφόρμα για την αποζημίωση στους λογαριασμούς ρεύματος και οι δικαιούχοι θα λάβουν από 18 μέχρι 600 ευρώ.

Αυτό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.


Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών επανέλαβε ότι οι επιδοτήσεις θα είναι ύψους 18 έως 600 ευρώ, ανάλογα με τις εκάστοτε επιβαρύνσεις και θα αφορούν όσους έχουν εισόδημα έως 45.000 ευρώ.

Για πόρισμα ΡΑΕ
Έχουμε το πόρισμα της ΡΑΕ για τα υπερέσοδα των εταιρειών, με τρόπο διαυγή και δίκαιο θα οριστεί το έκτακτο τέλος -στο ύψος του 90%- στο οριστικό ποσό προσδιορισμού των επιπλέον εσόδων, είπε.

«Ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι θα υπάρξει έκτακτος φόρος 90% που θα ενισχύσουν το εθνικό σχέδιο, περαιτέρω διευκρινίσεις θα δοθούν από το αρμόδιο υπουργείο το επόμενο διάστημα», ανέφερε.

ΦΠΑ σε τρόφιμα
Επικεντρώνουμε στην αντιμετώπιση της ακρίβειας στο ρεύμα, αναπτύσσουμε κι άλλες πολιτικές που θωρακίζουν το εισόδημα των Ελλήνων.


Για συνεργασίες και αυτοδυναμία
Έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο, το σχέδιό μας υπερβαίνει τα όρια της τετραετίας, είμαστε το κόμμα της λογικής, είπε ο κ. Οικονόμου και συμπλήρωσε: «Χρειαζόμαστε ξεκαθαρή εντολή αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές, όχι γιατί έχουμε ηγεμονικές διαθέσεις. Είμαστε στη λογική της δημιουργικής συνθεσης, είμαστε ανοιχτοί σε όλη την κοινωνία που θέλει να δει την Ελλάδα να προοδεύει.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε ακόμη στην στρατηγική της ΝΔ ενόψει των επόμενων εκλογών.

Όπως τόνισε, στόχος είναι η ισχυρή και σταθερή διακυβέρνηση της χώρας η οποία – όπως είπε – είναι μία αναγκαία συνθήκη για την αυτοδύναμη Ελλάδα.

powered by social2s